Förkunskaper

För att kunna tillgodogöra dig och genomföra riskutbildningen på halkbanan krävs att du har goda kunskaper i manövrering av bilen.

Detta är ju en investering som du själv betalar mycket pengar för så se till att du kommer väl förberedd så att vi kan lägga nivån och svårighetsgraden som det är tänkt för annars kan det tyvärr bli så att vi tvingas att neka dig ett intyg på utbildningen.

Viktigt

Innan du kommer till oss på halkbanan är det viktigt:

  • Att du har kvitto på betald avgift och en giltig legitimation med dig, ID-kort från AB ID kort eller från bank med SIS nummer på samt Svenskt körkort eller pass.
  • Om du har svårt med svenska språket måste du ta med någon som kan hjälpa dig och översätta så läraren och du kan förstå varandra. Glöm inte att meddela detta när du bokar tid så att vi ser till att det finns plats i bilen för den som ska hjälpa dig med språket.

OBS Vi har även automatväxlad bil på Tullinge halkbana
Om du vill göra riskutbildningen med automatväxlad bil så måste du anmäla detta när tiden bokas


Kör du på Trafikskola

tala med din lärare vad du skall kunna innan du beställer tid för halkkörning

Kör du privat

Läs igenom sidan Körkortsportalen med din lärare så får du veta vad som krävs i den teoretiska och praktiska utbildningen. Här framgår bland annat att du skall ha goda färdigheter att manövrera bilen och att riskutbildningen skall komma i slutet av din utbildning.

 

Lycka till med din utbildning!

Välkommen till Bromma halkbana eller Tullinge halkbana när det är dags för din riskutbildning.